Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Huisvesting als middel om de klantwaarde te verhogen

Resultaat: Doordacht exploitatiegericht huisvestingsplan op basis van de marktvraag
Huisvesting leveren exact volgens de klant-eisen in de chronische zorg. En dat op een bedrijfseconomisch verantwoordemanier.Vanuit hetmaatschappelijk ondernemerschap wil de Reinier vanArkel Groep meer vraaggericht werken en goed inspelen op de zorgbehoefte van de cliënt.
Huisvesting als middel om de klantwaarde te verhogen

Door exploitatiegericht te bouwen zijn de kosten in de gebruiksfase lager en wordt investeringsruimte gecreëerd voor betere kwaliteit of hogere klantwaarde. Deze businesscase is mede gebaseerd op het intern ondernemerschap. Het resultaat is helder inzicht in toekomstscenario's en een comfortabele basis voor stakeholders, die investeringsbeslissingen moeten nemen. In deze Best Practice laten Hevo en Reinier van Arkel zien hoe u dit in de praktijk voor elkaar krijgt.
Reinier van Arkel Groep en Hevo

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009
Ga naar Hevo.nl

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.