Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Marktonderzoekmodel voor onderbouwing van maatschappelijke plannen

Resultaat: Toekomst- en vraaggerichte inrichting van maatschappelijke voorzieningen
DeWMO Meter is een gedegen en handzame onderzoeksmethode van behoefte -, prognose tot en met klanttevredenheidsonderzoek. Dezemodulair opgebouwdemethode voor specifieke segmenten (b.v. jeugd, vrijwilligers, senioren, mantelzorg, etc.) biedt een goede onderbouwing voor uw plannen (ook voor uw Go/No Go beslissingen).

Het model is ook passend voor monitoring en evaluatie van beleid. Met de WMO Meter voldoen gemeenten aan hun verantwoordingsverplichting (Rijk, Raad & burgers). Deze Best Practice is een must voor elke innovatieve bestuurder, ontwikkelaar of beleidsmaker!
Gemeente Oost Gelre / I & O Research

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.