Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Planetree: een duurzame methode van mensgerichte zorg

Resultaat: Structurele mensgerichte zorg Zorgprofessionals hebben de intentie om de best mogelijke mensgerichte zorg in praktijk te brengen. In de praktijk blijkt dat lastig te verwezenlijken. Het concept Planetree helpt de brug te slaan tussen willen en doen en geeft invulling aan:

1) Betere Zorg 2) Helende omgeving en 3) Gezonde organisatie. Alle medewerkers werken structureel samen met de klanten en hun omgeving aan de passende en soms verrassende invulling hiervan. Vele zorgorganisaties in binnen- en buitenland passen het concept inmiddels met groot enthousiasme en zeer positieve resultaten toe.
HagaZiekenhuis, Woonzorggroep Samen & Stichting Planetree Nederland

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.