Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Roomservice in zorgproces integraal ingevoerd

Resultaat: Topkwaliteit maaltijdvoorziening voor patiënten.
Het Deventer Ziekenhuis is één van de eerste ziekenhuizen dat patiënten laat genieten van maaltijden op basis van roomservice. Van een centrale keuken in eigen beheer naar een volledig uitbesteding van bereiding met een absolute topkwaliteit aan maaltijdvoorziening.

Dit vergt een zeer goede planmatige ontwikkeling en invoering. Het gastvrijheidconcept ligt ten grondslag aan deze aanpak. Bent u op zoek naar een facilitair voorloper? U wordt hierbij op uw wenken bediend!
Deventer Ziekenhuis & Deli XL

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.