Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

“Van samenwerken word je beter”

Resultaat: Een hoogwaardige restauratieve voorziening en niet alle (financiële)lasten
Je hebt als zorgorganisatie een zeer hoog ambitieniveau qua positionering, groei en kwaliteit, maar niet de financiële middelen om het alleen te doen. Een gedegen businessplan met een substantiële investering in een hoogwaardige restauratieve voorziening van Sodexo, waarbij ASz toch de regie houdt over haar project.

Dat is de basis van de Best Practice “Gezondheidspark Dordrecht”. De optimale samenwerking, waarbij ieder ingezet wordt op de eigen sterkten levert een aansprekend totaal concept op waar klanten en medewerkers optimaal van gaan profiteren.
Albert Schweitzer Ziekenhuis & Sodexo

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.