Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Week 1: Nieuwjaarsreceptie

De redactie van Zorgvisie heeft toegang gekregen tot de computer van controller Guus Roodt van Medisch Centrum Centrum (MCC). U leest mee hoe hij communiceert met de belangrijkste stakeholders van het ziekenhuis.
Week 1: Nieuwjaarsreceptie04-01-2010
Van guus.roodt@mccentrum.nl
Aan adriane.berken@mccentrum.nl


Ha Adriane,
Een goed Nieuwjaar! Kopje koffie? Bij de RvB hebben ze een nieuw apparaat met prima cafè crème. Kan je ze meteen afzoenen, heb je dat ook weer gehad. En een kop voor mij meenemen.

Guus


04-01-2010
Van: guus.roodt@mccentrum.nl
Aan: eric.koning@mccentrum.nl


Ga jij naar de nieuwjaarsreceptie? Ik hoorde dat er appelflappen en oliebollen zijn.

Guus


05-01-2010
Van guus.roodt@mccentrum.nl
Aan peter.jansen@achmea.nl


Beste heer Jansen,

Fijn dat Achmea weer een vaste accountmanager voor MCC heeft aangesteld. Mijn secretaresse heeft voor vrijdagochend een kennismakingsafspraakmet u gepland. Alvast als voorschot op onze kennismaking: ik werk nu bijna vijf jaar als controller in Medisch Centrum Centrum, en doe de contacten met de verzekeraars. Mijn bestuursvoorzitter is niet bij het gesprek aanwezig, zij spreekt uit principe alleen met partners op haar eigen niveau.

Groeten,
Guus Roodt RC
Controller Medisch Centrum Centrum


06-01-2010
Van: guus.roodt@mccentrum.nlk
Aan: eric.koning@mccentrum.nl


Nee, ik bedoel niet de RvB. Even wat anders. Ben jij herkiesbaar als stafvoorzitter komend jaar? Of ligt de prioriteit weer bij interne? Die korting hakt er flink in!

Guus


07-01-2010
Van: eugene.dewit@mccentrum.nl
Aan: mt@mccentrum.nl


Hi!

Fijn dat jullie allemaal bij de nieuwjaarstoespraak van Fleur waren. Zoals jullie gehoord hebben liep afgelopen jaar niet helemaal zoals we met elkaar hadden gehoopt. Maar dit jaar maken we er iets moois van. We gaan aan de slag met een verbeterprogramma, en doen dat met de Theory of Constraints. Mijn eerste TOC-les voor jullie: de enige beperking die er is zit in je zelf. Dus: overwin je beperkingen! We gaan dat met elkaar doen tijdens onze teamsessie eind deze maand. Denk ondertussen na hoe je beperkingen te overwinnen – en die van MCC! Spring uit de box!

Eugene de Wit
Lid Raad van Bestuur


07-01-2010
Van guus.roodt@mccentrum.nl
Aan peter.jansen@achmea.nl


Beste heer Jansen,

Excuus voor het misverstand. Mijn secretaresse wilde uiteraard een kennismakingsgesprek regelen, niet een afscheid. De vele wisselingen van accountmanager hebben haar een beetje ontregeld.

Tot morgen,
Guus Roodt RC
Controller Medisch Centrum Centrum


08-01-2010
Van: guus.roodt@mccentrum.nl
Aan: adriane.berken@mccentrum.nl


Ha Adriane,

Kan je even kijken naar de brief van 14 december van Arkesteijn (CIBG/ VWS)? Gaat over maatschappelijke verantwoording 2009. Over de inlevertermijn: er staat met vet cursief ‘Het is van essentieel belang dat er in principe geen uitstel wordt verleend.’ Dat was schrikken, maar onze vriend vervolgt meteen met de procedure voor het vragen van uitstel, uiterlijk acht weken voor 1 april. Doe maar vast. Over 2010 hoeven we pas in 2011 verantwoording af te leggen, schrijft hij. Dat valt weer mee van VWS, toch?

Guus
Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.