Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ICTZorg 2010

Bij ICT-projecten in de zorg ontstaat er regelmatig onvrede over onder andere technische problemen bij de implementatie en tijds- en budgetoverschrijdingen. Is het gemopper van zorginstellingen en van ICT-leveranciers terecht? Hoe verloopt de samenwerking? Wat kan er beter en wat zijn de succes- en faalfactoren van ICT-projecten in de zorg?
ICTZorg 2010

Om bovenstaande vragen helder te krijgen voerde ICTzorg een enquête uit onder ICT-professionals. De enquêteresultaten, de visies van de belangrijkste stakeholders, onderzoek, best practices; het komt allemaal aan bod op 9 november tijdens het ICT Zorg congres 2010.

Spider Award

Aan het eind van de dag bent u getuige van de bekendmaking van de winnaar van de Spider Award 2010.

Presentaties

Presentatie dhr. van der Heijden
Presentatie dhr. ter brake
Presentatie dhr. Fisher
Presentatie dhr. Zondervan
Presentatie dhr. Wesseling
Presentatie dhr. van Dijk
Presentatie dhr. Poels
Presentatie dhr. Boersma (Chipsoft)
Presentatie dhr. Zoetekouw

Patrick Bauduin

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.