Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgvisie wenst u een inspirerend 2016

De redactie van Zorgvisie wenst alle lezers van het magazine, de nieuwsbrieven en de website een gezond, gelukkig en inspirerend 2016.
vuurwerk.png

Als uw gezondheid minder goed is, dan wensen wij u de beste zorg toe en een snel herstel. Alle professionals, zorgondernemers en consultants wensen we een goed jaar toe. Ook in het nieuwe jaar houdt de redactie u op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg. Vanaf 1 januari neemt Wouter van den Elsen de portefeuille ict en e-health over van Mark van Dorresteijn die zes jaar lang voor u bovenop de zorg-ict heeft gezeten. Mark gaat het online-team van onze uitgever BSL/Springer media versterken.


(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

V.l.n.r. Bart Kiers, redacteur cure, Wouter van den Elsen, redacteur care, Berber Bast, chef redactie, Mark van Dorresteijn, redacteur ict, Alie Zwart, eindredacteur, Marjoleine Gijsen, redactieassistent, Eric Bassant, hoofdredacteur, Carina van Aartsen, redacteur cure

Beeld: Herbert Wiggerman

Zorgvisie

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.