Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Atrium MC heeft lening nieuwbouw binnen

Atrium Medisch Centrum in Heerlen kan volgend jaar met de lang gewenste renovatie en nieuwbouw beginnen. Banken en ziekenhuis bereikten een akkoord over de financiering van de benodigde 154 miljoen euro, maakte Atrium vandaag bekend.
Atrium MC heeft lening nieuwbouw binnen

Al sinds begin jaren '90 wil het Heerlense ziekenhuis verbouwen. De lening wordt verstrekt door een bankenconsortium dat bestaat uit ING, Rabobank en BNG. De schop gaat in het eerste kwartaal van volgend jaar de grond in. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Atrium en Orbis mogen niet fuseren
David Jongen nieuwe bestuursvoorzitter Atrium MC
Megalening AMC van bankenconsortium

Of registreer u om te kunnen reageren.