Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Brabantse bouwers richten zich op zorgsector

Meer dan 80 procent van de grotere bouwbedrijven in Brabant ziet de komende jaren vooral groeikansen in de zorgsector. Dat blijkt uit een enquête van het Brabants Dagblad en Bouwend Nederland Zuid onder bouwwerkgevers.
Brabantse bouwers richten zich op zorgsector

Volgens Bouwend Nederland is de komende jaren in Brabant en Zeeland vijftig miljoen extra omzet in de zorgsector te halen. De volledige enquête is te vinden op de website van het Brabants Dagblad. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ophef over kwijtschelden bouwleges Meander MC
Go Cure-regeling voor bouw ziekenhuizen verlengd
Toegangkelijk bouwen in 3-D gepresenteerd

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.