Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

St Jansdal annuleert operaties om noodstroomvoorziening

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk heeft vanaf woensdagavond weer een noodstroomvoorziening. Dit betekent dat er dan ook weer geopereerd kan worden. Dat laat een woordvoerder van het ziekenhuis weten.
St Jansdal annuleert operaties om noodstroomvoorziening

Eerder op de dag werd er in het ziekenhuis niet geopereerd, omdat de noodstroom niet werkte. Daarom werden ongeveer veertig operaties geannuleerd. Het ziekenhuis vond dat uit veiligheidsoogpunt noodzakelijk. Het ziekenhuis verwachtte woensdagmiddag nog dat de reparatie aan de noodstroomvoorziening tot vandaaag zou duren. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.