Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Martini Ziekenhuis start bouw paviljoen

Het paviljoen moet een een plek worden waar patiënten, bezoekers, medewerkers en andere geïnteresseerden terecht kunnen voor ontspanning en activiteiten. Ook relaties van het ziekenhuis zoals zorgpartners, organisaties uit de buurt en sponsoren, kunnen er kleinschalige activiteiten organiseren en gebruik maken van de voorzieningen. Het paviljoen en de tuin worden toegankelijk via de centrale hal.
Martini Ziekenhuis start bouw paviljoen

De financiering van het paviljoen komt van inzamelingsacties van Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis. Aannemingsbedrijf Rottinghuis bv en Koninklijke BAM groep nv zijn als bouwende partijen geselecteerd.

Tuin
Om het paviljoen en de binnentuin op een natuurlijke wijze met elkaar te verbinden, zal de tuin opnieuw moeten worden ingericht. Met bijzondere planten en bomen, beschutte zitjes en terrassen, een waterpartij, speeltoestellen voor kinderen en wandelpaden. Voor de herinrichting van de tuin werkt het Martini Ziekenhuis samen met Natuurmonumenten. De financiële middelen die nodig zijn voor de herinrichting van de tuin, zijn nog niet volledig binnen. De Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis gaat daarom nog door met fondsenwerving, onder meer in de vorm van een publieksactie. Deze actie start in maart.

Of registreer u om te kunnen reageren.

Zorgvisie is een uitgave van Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media B.V.
Voorwaarden