Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

DC Groep verandert naam in DC Klinieken

De DC Groep van Loek Winter heeft per 1 april 2013 de naam gewijzigd in DC Klinieken. Door groei van de organisatie kwamen er de afgelopen jaren steeds meer verschillende zorgmerken bij. Om verwarring te voorkomen is nu gekozen voor een eenduidige naam, legt de organisatie uit.
Loek Winter
Loek Winter - Foto: MC Groep

'Uniformiteit is belangrijk', stelt Anneke Snelder, operationeel directeur van DC Klinieken. 'De laatste jaren hadden wij een grote hoeveelheid verschillende namen, zoals Diagnostisch Centrum en DC Groep, met daarnaast een heleboel specifieke onderdelen, zoals DC Pijncentrum en DC Skoop. Dit leverde onduidelijkheid op bij patiënten en verwijzers, en daar wilden wij vanaf. Vandaar dat we sinds 1 april DC Klinieken heten.'

Kwaliteit

Snelder: ‘De kwaliteit van onze klinieken blijft daarbij uiteraard gewaarborgd. Sterker nog, die proberen we continu te verbeteren. Zo hebben we onlangs een nieuw kwaliteitskeurmerk gehaald. Kenmerkend voor DC Klinieken blijft het leveren van kwalitatief hoogwaardige medische zorg zonder wachtlijst, en een persoonlijke benadering van onze patiënten.’Eén reactie

  • Amiz Delft

    Gratis reclame, fotootje met lachend gezicht erbij, allemaal gratis.

Of registreer u om te kunnen reageren.