Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Tangenborgh kiest voor Residentweb

De Zorggroep Tangenborgh heeft voor het electronisch cliëntendossier (ECD) Residentweb van Technology To Serve (TTS) gekozen. De zorginstelling start in januari 2010 met de implementatie van het ECD.

De eerste module die geïmplementeerd zal worden is de module zorgbemiddeling die het AZR berichtenverkeer en het interne wachtlijstbeheer ondersteunt en de cliëntenadministratie en productieadministratie. Zorggroep Tangenborgh bestaat onder meer uit verschillende woon- en zorgcentra, verpleeghuizen, ouderensteunpunten, aanleuncomplexen en een dagbehandelingscentrum, De instelling is gevestigd in de Drentse gemeenten Borger, Odoorn, Coevorden en Emmen. (ICTzorg – Mario Gibbels)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.