Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Eerste HAP start met Behandel Interactie Systeem van Curavista

Curavista heeft de afgelopen maand het Behandel Interactie Systeem (BIS) geïntroduceerd, en huisartsenpraktijk Molenweg is de eerste die ermee aan de slag is gegaan.

Het werkt als volgt. Curavista biedt sinds twee weken een eigen website aan voor huisartsen, die gebruik willen maken van het BIS van Curavista. Via deze website kunnen patiënten inloggen en meedoen aan verschillende indicaties. Praktijk Molenweg heeft onder andere gekozen voor de indicaties: diabetes, COPD, astma en migraine. “Patiënten kunnen eConsulten aanvragen, die in de beveiligde omgeving van de website worden beantwoord”, zo stelt Curavista. “Vraag en antwoord wordt naar het HIS gestuurd. Daar kan de facturering plaatsvinden.” (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.