Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

McKesson geslaagd voor validatieaudit Forensische DBBC’s

McKesson Nederland heeft met X/Mcare versie 3.16.0 voldaan aan de eisen die worden gesteld aan de DB(B)C validatiemodule 2010. De doelstelling van de audit, die door CapGemini is gedaan, is om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken met betrekking tot de correcte werking van de DB(B)C validatiemodule.

Ter voorbereiding op de audit zijn testcases beschikbaar gesteld aan McKesson. Deze testcases zijn in X/Mcare opgevoerd. Vervolgens is er gedurende één dag getest door het auditteam. Hierbij zijn de inhoudelijke validatieregels stuk voor stuk doorgenomen. Tevens is de juiste implementatie van de beslissingsboom beoordeeld. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.