Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

iSoft lanceert managementoplossing voor ouderenzorg

Het Australische softwarebedrijf iSoft heeft een geïntegreerde managementoplossing gelanceerd dat zich speciaal richt op ouderenzorg en groepszorg.

iSoft-baas Gary Cohen: “De vraag vanuit onze verouderende samenleving verandert, het is belangrijk dat zorgoplossingen daar op vooruit blijven lopen. Groepszorg zal toenemen, en daar is ‘iSoft Aged Care’ op ingericht." Het nieuwe product dat ‘iSoft Aged Care’ gaat heten managet zorgdossiers, facturering, financiële- en rapportagetools en eBusiness. Het systeem is gebaseerd op Microsoft’s .Net framework and Microsoft’s SQL Server. Dankzij de authenticatie methode kunnen gebruikers overal gegevens delen, ongeacht de locatie. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.