Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

E.Novation komt met generieke ‘stekker’ voor LSP

E.Novation komt met een communicatiemodule waarmee applicatieleveranciers een verbinding kunnen leggen met het landelijk schakelpunt (LSP).

De generieke ‘stekker’ LSP Connect is als een webservice te benaderen via een door SSL versleutelde verbinding . Dankzij de combinatie van een UZI-pas en een ingebouwde token, krijgen alleen geautoriseerde zorgverleners toegang tot de medische informatie.

Leveranciers betalen voor LSP Connect op basis van een abonnement. E.Novation zorgt er dan voor dat in LSP Connect steeds de nieuwe specificaties van Nictiz voor aansluiting op het LSP worden verwerkt.

Naast de standaard communicatiemodule biedt E.Novatin nog verschillende extra functionaliteiten bij LSP Connect zoals een vertaalmodule, een repository module om applicaties 7x24 uur beschikbaar te houden, en een mandateringsmodule. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.