Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ziekenhuizen werven personeel op YouTube

YouTube kan niet alleen gebruikt worden om videoclips te bekijken of toch eens te controleren of Swiebertje nu echt zo briljant was. Ziekenhuizen gebruiken de site als nieuwwervingskanaal.

Webmagazine Bijzijn meldt dat het Máxima Medisch Centrum al enige maanden nieuw personeel werft met YouTube-filmpjes. Ook NKI-AVL in Amsterdam en het Gelre Ziekenhuis, locatie Apeldoorn zijn op de filmpjessite te vinden.

Ziekenhuis St Jansdal zit ook niet stil en is sinds kort begonnen met vacatures in de vorm van snel gemonteerde filmpjes. Met muziek, interviews en een kijkje achter de schermen worden potentiële werknemers gelokt. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.