Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Centric begint kenniscentrum voor zorg en interoperabiliteit

Centric begint met een kenniscentrum op het gebied van zorg en interoperabiliteit. Het kenniscentrum brengt kennis en ervaringen op het gebied van koppelingen en berichtenverkeer binnen en tussen zorginstellingen bij elkaar.

Het kenniscentrum beschikt over medewerkers met kennis van Business Process Improvement (BPI) voor het ontwerpen van berichtenverkeer, het installeren en inrichten van marktstandaarden en het beheer hiervan.

Voorbeelden zijn de producten Ensemble van InterSystems en Cloverleaf van E.Novation en standaarden op het gebied van semantiek en syntaxis zoals Snomed, HL7 en EDIFACT. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.