Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

De Sionsberg kiest voor ChipSoft

Ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum heeft onlangs gekozen voor het ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) van ChipSoft. Daarnaast zal er een transmurale toegang via het Zorgportaal gerealiseerd worden voor huisartsen (met Zorgdomein-integratie) en patiënten.

De Sionsberg is onderdeel van de Pasana Zorggroep. Clusterdirecteur Ziekenhuiszorg Piet Groen zegt in het persbericht van ChipSoft dat het ZIS van ChipSoft een flexibel systeem is zodat het ook voldoet voor een klein ziekenhuis als De Sionsberg.

Bovendien biedt CS-EZIS goede mogelijkheden om in te toekomst te gaan samenwerken met andere ziekenhuizen in de omgeving. Ook het Martini ziekenhuis in Groningen, Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten en Ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen werken met CS-EZIS. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.