Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Administratie en facturatie OMC Noord nu door Medicore

De administratie en facturatie van het OMC oogheelkunde gaat verzorgd worden door Medicore.

“Van ons bestaande automatiseringspakket wisten we dat de aansluiting op toekomstige ontwikkelingen als DOT niet mogelijk was”, zegt directeur van het oogheelkundig centrum Ids Jousma. “Ook de koppelingen met twee EPD’s en een sofware-pakket voor de optiek zouden al snel problemen gaan geven. Het werd dus tijd voor verandering en het Medicore Informatie Systeem (MCIS) kwam na marktanalyse als beste uit de bus.” Directeur Boris Hololtcheff van Medicore: “ Dankzij de investering in MCIS is OMC Noord op tijd klaar voor de overgang van DBC naar DOT.” (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.