Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Eerste studiereis voor GGZ naar HIMSS

Door samenwerking tussen Convention Company en PinkRoccade Healthcare zal de GGZ een eerste studiereis naar de HIMSS maken. HIMSS 2010 is wereldwijd de grootste conferentie en beurs op het gebied van ICT in de gezondheidszorg.

Jos de Beer van GGZ Nederland en Hans Kedzierski van GGZ Friesland zijn ambassadeurs van deze speciale studiereis met als thema “Best practices in e-Health”. Het centrale thema voor deze studiereis is “Best practices in e-health”. We knippen deze studie in drie stukken op. Op 8 februari 2010 vindt een voorbereidende sessie laats met Scott Miller in Nederland over “klantgestuurde GGZ”. Op 27 februari begint de reis naar de HIMSS in Atlanta en 4 maart is de terugreis naar Schiphol. Op 30 maart is in Utrecht een terugkomochtend. Dit is tevens de eerste dag van de Zorg&ICT beurs.

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.