Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Sint Lucas Andreas kiest voor HP bij herziening storage

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam heeft de bestaande storage herzien. Dit in verband met de implementatie van het EPD Epic. Hierbij is gekozen voor een totaaloplossing van HP. De i3 groep heeft hierbij als adviseur opgetreden.

Omdat de bestaande infrastructuur van het Amsterdamse ziekenhuis voornamelijk uit HP apparatuur bestond, lag de keuze voor HP voor de hand. De HP-oplossing waarvoor het Sint Lucas Andreas heeft gekozen bestaat uit een HP Blade concept (Integrity, Windows en Citrix), HP EVA’s, HP taperobot en back-up hardware. Het platform is geschaald en ook voor andere bedrijfskritische applicaties, waaronder het cardiologie- en radiologie-PACS ingezet. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.