Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Oprichting Vital Innovators een feit

Stichting VitaValley en sociaal investeringsfonds George Avenue hebben gisterochtend een samenwerkingsovereenkomst getekend waaruit de oprichting van Vital Innovators is voortgevloeid. Vital Innovators is een verzelfstandiging van de consultancy activiteiten van VitaValley.
Oprichting Vital Innovators een feit

Vital Innovators is na VitalHealth Software en Mentalshare de derde sociale onderneming die uit VitaValley voortkomt. Bij een sociale onderneming is het realiseren van maatschappelijke impact binnen een financieel duurzame structuur het uitgangspunt.

Ondersteuning innovatieproces

Vital Innovators ondersteunt “het volledige innovatieproces: van beleid en ideevorming tot invoering en implementatie. De belangrijkste producten van Vital Innovators zijn innovatiebeleid, ontwikkeling en implementatie en businessmodellen in de zorg,” aldus het persbericht.

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.