Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

PwC maakt factsheet voor meer ICT in zorg

De mogelijkheden van ICT zijn onderbelicht in het regeerakkoord, vindt PricewaterhouseCoopers. Daarom doet de adviesorganisatie in een tiental factsheets aanbevelingen voor meer inzet van ICT, onder meer in de zorgsector.
PwC maakt factsheet voor meer ICT in zorg

"Dit terwijl voor verdere ondersteuning van de bedrijfsvoering maar ook voor de directe zorgverlening (telezorg, robotica) technologie en ICT steeds belangrijker worden." Op welke manier de overheid zou moeten investeren in ICT vermeldt PricewaterhouseCoopers niet. Het adviseert zorgorganisaties slechts meer ICT te gebruiken. "Maak veel meer gebruik van (informatie-) technologie ter ondersteuning van zorg en bedrijfsvoering." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

PwC: Investeren in preventie loont
PwC: 'Financiële opleving ggz is tijdelijk'

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.