Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Xelion heeft eerste zorgklant binnen

Xelion, ontwikkelaar van bedrijfssoftware en leverancier van zakelijke voice-over-IP-systemen, heeft zijn eerste zorgklant mogen voorzien van een communicatiemanagementsysteem. Het betreft de Rotterdamse zorgaanbieder De Stromen Opmaat Groep.
Xelion heeft eerste zorgklant binnen

Xelion levert een open communicatiemanagement-IP-systeem die cliënten en zorgverleners moet ondersteunen. Verschillende componenten als noodoproepsystemen, telefoons, videocamera’s en andere communicatiemiddelen zijn via het IP-netwerk verbonden met een centrale communicatieserver. Deze server ‘routeert’ alle communicatie. Dit moet op termijn het beheer en de integratie van diverse functies eenvoudiger maken.

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.