Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ziekenhuizen Denemarken gebruiken OPUS-spraakherkenningsprogramma van CSC

Een samenwerkingsverband van zorginstellingen in Denemarken is gestart met het OPUS-spraakherkenningsprogramma van CSC. Met behulp van de software kunnen zorgprofessionals van tien regionale ziekenhuizen notities en opmerkingen dicteren waarna een transcript automatisch in het EPD wordt opgeslagen.
Ziekenhuizen Denemarken gebruiken OPUS-spraakherkenningsprogramma van CSC

Het programma zorgt ervoor dat handgeschreven notities niet meer overgenomen hoeven te worden er er geen handmatige transcripts gemaakt hoeven te worden. Hierdoor is het risico van fouten en onvolkomenheden tot een minimum beperkt. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

CSC maakt Oostenrijks LSP
Nieuw EPD van CSC: 'Veel ziekenhuizen ontevreden over bestaande EPD's'
CSC komt met nieuw EPD op de markt

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.