Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ggz-organisaties gaan door met Psygis Quarant

De ggz-organisaties Altrecht, Reinier van Arkel en Rivierduinen hebben Psygis Quarant van PinkRoccade Healthcare vrijgegeven voor organisatiebreed gebruik. De samenwerking wordt doorgezet voor de uitbouw van Psygis Quarant in het kader van het REPD.
Ggz-organisaties gaan door met Psygis Quarant

Psygis Quarant van PinkRoccade Healthcare is de opvolger van Psygis. Altrecht, Reinier van Arkel en Rivierduinen investeren in de ontwikkeling en doen gebruikservaringen op. Quarant biedt een oplossing voor zowel administratie als zorginhoudelijke thema’s en e-health.

GGZ-organisaties

PsygisQuarant komt ook beschikbaar voor andere ggz-organisaties. Vier andere ggz-organisaties zullen Psygis Quarant straks ook gebruiken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

GGZ inGeest kiest voor PSYGIS Quarant van PinkRoccade
Psygis slaagt voor DBBC-audit
Emergis kiest in tweede instantie voor PSYGIS

Annelies Vermeulen

2 reacties

  • no-profile-image

    Tobias

    Tobias, je bent niet helemaal goed geinformeerd. McKesson heeft nog steeds de oude SIAC software. Al bijna 15 jaar geen innovatie en slagkracht vanuit de moeder in de VS naar NL. McKesson is in NL veel kleiner dan PinkRoccade en heeft ook een veel kleiner marktaandeel hier. Daarnaast staat de ICT in de VS voor de GGZ op een zeer beschamend laag niveau. Loopt ver achter hij het niveau in NL en bijvoorbeeld Zweden.

  • no-profile-image

    Tobias

    Ze hadden toch veel beter nu de stap kunnen maken naar McKesson dat vele malen meer innovatiekracht heeft en beter prijs kwaliteit-verhouding. Interessant hoe besluitvorming loopt als er een beter product beschikbaar is dat het zorgproces vele malen efficienter ondersteunt en dan ook nog eens goedkoper is.

Of registreer u om te kunnen reageren.