Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ketenzorg Friesland kiest voor VitalHealth

Ketenzorg Friesland gaat het Ketenzorg Informatie Systeem van VitalHealth gebruiken voor tweehonderd huisartsen en vijftig ketenzorgpartners.
Ketenzorg Friesland kiest voor VitalHealth

Met name de mogelijkheid om te integreren met de verschillende huisartsen-informatiesystemen die in Friesland gebruikt worden, is van groot belang. Deze koppeling zal worden gerealiseerd op basis van het OZIS ketenbericht. De doelstelling is om de komende acht maanden, voor meerdere zorgprogramma’s het ketenzorginformatiesysteem te implementeren. Voor patiënten in Friesland zal in 2011 zelfmanagement worden aangeboden. Ook zal op het gebied van facturatie en declaratie het proces worden geoptimaliseerd. Tevens zal een goede koppeling met de diverse laboratoria worden gerealiseerd. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

VitalHealth lanceert EPD in VS
RIVM gebruikt VitalHealth Platform in onderzoek
Diabetesvereniging en VitalHealth beginnen portaal

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.