Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe EPD-website voor zorgprofessionals

Het Informatiepunt landelijk EPD lanceert vanaf maandagmiddag 8 november een nieuwe website over de landelijke infrastructuur voor gegevensuitwisseling in de zorg. De nieuwe site www.informatiepuntepd.nl richt zich op zorgprofessionals en ICT-leveranciers. Voor zorgconsumenten blijft de site www.infoepd.nl beschikbaar.
Nieuwe EPD-website voor zorgprofessionals

Het Informatiepunt landelijk EPD is een samenwerkingsverband van het ministerie van VWS, Nictiz en CIBG. Het Informatiepunt landelijk EPD geeft algemene informatie over het elektronisch uitwisselen van medische gegevens via de landelijke infrastructuur aan burgers en zorgprofessionals. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Seminar Nictiz: Van wie is het EPD?
WRR: 'Discussie over nut en noodzaak bemoeilijkt invoering EPD'
‘EPD essentieel voor bevorderen zelfmanagement patiënt’

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.