Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

App meet emotioneel welzijn

2gether en Mubaloo hebben een applicatie gelanceerd die waarmee gebruikers hun emotionele welzijn kunnen meten en advies krijgen wanneer ze een dipje hebben. De app is gratis beschikbaar via iTunes. Dit meldt e-healthinsider.com.
App meet emotioneel welzijn

Met de app kunnen gebruikers hun stemming beoordelen in interactieve grafieken en opmerkingen plaatsen in een dagboek. "Emotioneel welzijn is een taboe onderwerp en veel mensen willen er niet over praten", zegt een woordvoerder van de app. Als gebruikers zich langer dan twee weken slecht voelen raadt de app aan hulp te zoeken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

EHBO-applicatie geeft advies bij noodgevallen
TNO lanceert applicatie voor brandveiligheid zorginstellingen
'Health apps in 2015 gedistribueerd via ziekenhuizen'

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.