Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

CSC stapt uit EPD-aanbesteding ggz

Na de eerdere terugtrekking van de combinatie Atos Origin/Topicus is ook CSC te zijn afgehaakt bij de aanbesteding voor een GGZ-EPD. Dat blijkt uit een recente nieuwe nota van inlichtingen van de Vereniging EPD GGZ. Dat meldt channelweb.nl.
CSC stapt uit EPD-aanbesteding ggz

CSC wil niet veel kwijt over de reden van terugtrekking, behalve dat commerciële overwegingen een rol hebben gespeeld. Partijen die nu nog met een proefopstelling mee willen doen, zijn Accenture, Chipsoft, Impulse Info Systems, Mc Kesson, Nedercare, PinkRoccade HealthCare en Regas. In januari 2011 toetst de Vereniging EPD GGZ de epd-functionaliteiten van de zeven overgebleven inschrijvers. Halverwege 2011 moeten de definitieve leveranciers gekozen worden. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

CSC komt met nieuw EPD op de markt
Geen GGZ-EPD aanbesteding voor Atos en Topicus
Nedercare toch door bij epd-aanbesteding ggz
Afvallers EPD-aanbesteding ggz bekend

Annelies Vermeulen

Eén reactie

  • no-profile-image

    Auke

    Dit nieuws in Zorgvisie is gekopieerd van Channelweb, die het weer kopieerde van Computable. Treurig. Want het nieuws is verdorie VIER weken oud. Wat een journalistiek nepniveau.

Of registreer u om te kunnen reageren.