Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Congres ‘Slimme Zorg - slimme oplossingen, nieuwe combinaties’

De provincie Noord-Brabant organiseert op donderdag 20 januari het congres Slimme Zorg- slimme oplossingen, nieuwe combinaties’. Slimme Zorg, een project dat de provincie Noord-Brabant in 2008 startte, heeft als doel om de toepassing van ICT-diensten op het gebied van zorg, gemak en comfort in huis te stimuleren.
Congres ‘Slimme Zorg - slimme oplossingen, nieuwe combinaties’

In zestien samenwerkingsprojecten verspreid over Brabant worden de slimme ICT-oplossingen nu toegepast, met financiële steun van de provincie. Het congres ‘Slimme Zorg- slimme oplossingen, nieuwe combinaties’ markeert de start van het laatste jaar Slimme Zorg: wat is bereikt en hoe maken we samen de slag naar bredere en grootschalige toepassing van slimme zorg in Brabant? Constantijn van Oranje en Philip Idenburg zijn keynote-speakers. Meer informatie over het congres vindt u op www.brabant.nl/congresslimmezorg. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Domotica nog geen alternatief voor fixatie verpleeghuisbewoners
Universiteit Twente en Bruggerbosch doen domoticaonderzoek
Zes nieuwe deelnemers project kleinschalig wonen met domotica van VWS

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.