Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Emergis snel over op PSYGIS Quarant

Emergis is als eerste met de volledige organisatie in één keer en binnen één dag overgestapt op Psygis Quarant. Psygis Quarant is het nieuwe EPD van PinkRoccade Healthcare.
Emergis snel over op PSYGIS Quarant

“Zo’n ‘big bang’ past bij ons”, vertelt Luuk Everts, projectleider van Psygis Quarant. “We hebben deze strategie al herhaaldelijk succesvol toegepast. De ingebruikneming van Psygis Quarant van PinkRoccade Healthcare is een stap in een reeks van vernieuwingen”, vervolgt Everts. “In 2011 breiden we Quarant uit met een cliëntenportaal. Zo kan de cliënt straks de eigen afspraken beheren en delen van het dossier inzien. We willen ook toe naar online behandelingen als aanvulling op de huidige behandelmethoden. Daarnaast wordt een elektronisch medicatievoorschrijfsysteem ingevoerd, uiteraard geïntegreerd met Psygis Quarant”. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Emergis kiest in tweede instantie voor PSYGIS
GGZ inGeest gaat over op Psygis Quarant
Ggz-organisaties gaan door met Psygis Quarant

Annelies Vermeulen

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.