Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Lokale website voor hulp mantelzorgers online

Nadat eerder dit jaar www.helpjemee.nl online is gegaan staat nu ook een eerste, lokale pagina van Helpjemee online. Deze pagina is gericht op inwoners van de Rotterdamse deelgemeente IJsselmonde. Helpjemee maakt het regelen van allerlei taken voor de mantelzorger makkelijker door middel van een online agenda.
Lokale website voor hulp mantelzorgers online

De website laat zien dat er veel hulp te vinden is in de wijk. In samenwerking met Zorggroep Rijnmond, Stichting IJsselwijs, Agathos Thuiszorg en Curadomi zijn voor de inwoners van IJsselmonde initiatieven verzameld, zodat iedereen die daar een ander helpt gemakkelijk bij de juiste informatie komt. In 2011 zullen nieuwe lokale initiatieven worden ontwikkeld. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Helpjemee.nl nieuwe site voor mantelzorgers
UVIT vergoedt cursus mantelzorgers dementiepatiënt
Wethouder wil kleuters inzetten als mantelzorger

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    l.hanrath

    leuk idee, maar ik tref deze hulp niet in mijn woonplaats.Hoe kan dit wel?Moet ik de gemeente inschakelen?Moet ik zelf het voortouw nemen.Dat heb ik al meer dan 40 jaar gedaan,dus w.b. mij:nee.Sorry

Of registreer u om te kunnen reageren.