Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

NPCF wil snellere invoering landelijk EPD

De NPCF wil dat het EPD sneller wordt ingevoerd. Dat is een van de vijf wensen die de NPCF heeft opgesteld en aan minister Schippers van VWS hebben gestuurd om de kwaliteit van zorg van apotheken te verbeteren.
NPCF wil snellere invoering landelijk EPD

De NPCF schrijft: "De informatie-uitwisseling tussen ziekenhuis, huisarts, apotheek en patiënt moet beter. Mede door een elektronisch patiëntendossier waarin uiteraard privacy is geborgd. Het tempo waarin deze vernieuwing gestalte krijgt, ligt te laag in Nederland." De NPCF vindt het zorgelijk dat initiatieven om de dienstverlening van apotheken te verbeteren niet van de grond komen. Zij vinden het hoog tijd dat er nu vaart mee wordt gemaakt. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Nut en noodzaak van het EPD
Europese Commissie wil patiënten in 2015 toegang geven tot EPD
WRR: 'Discussie over nut en noodzaak bemoeilijkt invoering EPD'

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.