Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Vodafone en SKF AMS – IT Services werken samen voor Wonen West Brabant

SKF AMS - IT Services gaat de interne infrastructuur verbeteren van Wonen West Brabant. Vodafone werd benaderd om samen met Wonen West Brabant en SKF de functionele wensen en eisen ten aanzien van een IP-VPN netwerk in kaart te brengen. Vodafone levert de infrastructuur en SKF zorgt ervoor dat deze infrastructuur wordt geïntegreerd in het IT-platform van Wonen West Brabant.
Vodafone en SKF AMS – IT Services werken samen voor Wonen West Brabant

Het model biedt de klant optimale keuzevrijheid in het combineren van de beschikbare infrastructuren in de markt. Hiermee wordt het mogelijk het netwerk zowel technisch, functioneel als financieel te optimaliseren aan specifieke wensen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Domotica nog geen alternatief voor fixatie verpleeghuisbewoners
Niko en Van Dorp gaan samenwerken in domotica
Universiteit Twente en Bruggerbosch doen domoticaonderzoek

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.