Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgverleners werken samen op wieismijnzorgverlener.nl

Zorgverleners kunnen sinds kort op basis van online profielen veilig onderling informatie uitwisselen. Momenteel zijn 140 eerstelijnszorgverleners uit Noord-Holland ingeschreven op het online platform wieismijnzorgverlener.nl en het aantal groeit gestaag.
Zorgverleners werken samen op wieismijnzorgverlener.nl

Het platform biedt de mogelijkheid om in een besloten omgeving (veilig) met de aangesloten zorgverleners onderling te communiceren. Dit kan alleen nadat er is ingelogd. Iedere zorgverlener kan zelf bepalen welke functionaliteiten hij of zij wil gebruiken en welke functionaliteiten aan hem of haar worden getoond.

Een zorgverlener kan een contactenlijst samenstellen, in contact komen met andere zorgverleners (onderling beveiligd e-mailen zonder e-mailadres), een besloten forum starten en een besloten groep aanmaken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Amsterdamse zorgverleners gaan medicatiegegevens beter overdragen
Checklist verplicht zorgverleners samen te werken
UMC Utrecht opnieuw beste ziekenhuiswebsite

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.