Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

CIZ: ‘Zelf online AWBZ-zorg aanvragen succes’

In de maand januari maakten ruim 2300 mensen gebruik van de mogelijkheid om vanuit huis via de website van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) AWBZ-zorg aan te vragen. Dat is volgens het CIZ een groot succes.

Om de papieren rompslomp te beperken kunnen mensen die behoefte hebben aan AWBZ-zorg hun aanvraag online indienen. “Ook familie of contactpersonen kunnen deze aanvraag verzorgen. Vanaf april 2010 is bovendien identificatie met DigiD mogelijk en kan de hele aanvraag snel en eenvoudig worden afgerond via internet”, stelt het CIZ. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    J.M.van der Poort

    Kan U aangeven wat de procedure is voor het aanvragen van indicatie voor ouderenzorg via het internet en DigiD

Of registreer u om te kunnen reageren.