Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Erasmus MC en VUmc ontwikkelen eigen e-learning website

Nederlandse zorginstellingen hebben zich aangesloten bij een gezamenlijk onderwijsinitiatief om de kwaliteit en ontwikkeling van e-learning te garanderen. Onder andere het universitaire Erasmus MC, MUMC en VUmc doen mee.

De zorginstellingen stellen via de website www.zorgleren.nl kennis, middelen en producten beschikbaar. Naast ziekenhuizen heeft ook de GGZ zich bij dit initiatief aangesloten, zo meldt The Competence Group in een persbericht. Via Zorgleren.nl kan hulp worden gekregen bij de invoer van online onderwijs. Ook wordt gezamenlijk ontwikkeld lesmateriaal aangeboden en wordt voorzien in ondersteuning bij de invoer van leerportalen. Ook zijn er algemene trainingen als Omgaan met agressie, Bedrijfshulpverlening en Typevaardigheid. Zorgleren roept andere instellingen op om actief te participeren. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.