Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

‘Meer brancheorganisaties moeten EPD gezamenlijk aanbesteden’

‘Andere brancheorganisaties moeten het voorbeeld van GGZ Nederland volgen en een gezamenlijke EPD- of ECD-aanbesteding beginnen.’ Zo klonk de stelling op de ICTzorg-poll de afgelopen weken. Bijna zes op de tien van de stemmers is het daar mee eens.

In totaal zijn 123 stemmen uitgebracht. 73 daarvan, 59,3 procent, zijn er voor dat meer brancheorganisaties moeten kiezen voor gezamenlijk EPD-aanbesteding. Een minderheid van 40,7 procent, 50 stemmers, is het niet eens met de stelling. Stem ook op de nieuwe poll. ‘Nederland wordt het volgende Europese land waar HealthVault wordt geïntroduceerd.’ (ICTzorg)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.