Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Klink bezoekt Flevoziekenhuis om EPD en e-health

Demissionair minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) brengt op maandag 19 april een werkbezoek aan het Flevoziekenhuis, zo meldt Zorgvisie.

Thema van dit bezoek is de snelle groei van het Flevoziekenhuis en de financiering van deze groei. Maar Klink zal zich ook laten informeren over mijnFlevoziekenhuis.nl, een e-health platform waarmee patiënten niet alleen digitaal afspraken kunnen maken, maar ook informatie kunnen uitwisselen met hun dokter en hun eigen dossier kunnen inzien. De ervaringen van het Flevoziekenhuis kunnen van pas komen bij de landelijke introductie van het EPD. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.