Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Samenwerking PinkRoccade en Theriak in GGZ

PinkRoccade Healthcare en Theriak ehf gaan samenwerken aan de integratie van Theriak Medicatie Management (TMM) in het nieuwe PSYGIS Quarant.

PSYGIS Quarant is het GGZ REPD, terwijl Theriak een leverancier is van ICT-systemen voor de (geestelijke) gezondheidszorg. “Het medicatie management systeem biedt zorgprofessionals de mogelijkheid binnen Psygis Quarant inzage te hebben in de actuele medicatie van een cliënt”, zo stellen de bedrijven. “De getoonde medicatie omvat alle relevante en beschikbare gegevens in het zorgnetwerk van de cliënt en de GGZ-organisatie. Daarnaast kunnen artsen elektronisch medicatie voorschrijven waarbij er ook geautomatiseerd controles worden uitgevoerd.” (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.