Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgservice XL kiest ERP van PinkRoccade

Zorgservice XL, een inkoopcoöperatie van drie zorginstellingen, heeft voor de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen gekozen voor CareCTRL van PinkRoccade Healthcare.

Zorgservice XL is onder andere opgericht door het HagaZiekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis. Zij werken samen op het gebied van inkoop, goederenlogistiek en daarmee samenhangende financiële administraties. De activiteiten zijn ondergebracht in een vereniging met de naam ‘Zorgservice XL’. “CareCTRL ondersteunt de logistieke processen van de drie ziekenhuizen”, zo meldt PinkRoccade. “Het gaat dan om de verwerking van aanvraag, order tot met de diverse voorraadadministraties en de afdelingslogistiek. CareCTRL wordt geïntegreerd met de financiële informatiesystemen van het HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf Groep en het Sint Franciscus Gasthuis.” De implementatie zal volgens de planning binnen zes maanden afgerond moeten zijn. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.