Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Twan Weegels wordt manager bij iSOFT

Twan Weegels is per 16 april 2010 aangesteld als country manager Benelux bij iSOFT. Hij is verantwoordelijk voor Sales & Services binnen de ICT-Zorgonderneming en verantwoordelijk voor het realiseren van de groeistrategie van iSOFT.

Weegels heeft ruime ervaring als manager in de zorg en ICT. Hij werkte voor SMS, was manager voor Chipsoft, sales & marketing director voor AGFA en komt nu vanuit CURIT waarmee iSOFT een partnerovereenkomst heeft gesloten. Door zijn blijvende rol als mede-eigenaar van CURIT, en de partnerovereenkomst tussen beide ICT bedrijven, komen de telemedicine en disease management solutions ook via iSOFT beschikbaar voor de zorgmarkt. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.