Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

VHN en Nictiz organiseren conferentie over uitwisseling patiëntgegevens

De Vereniging Huisartsenposten Nederland (VHN) organiseert op 27 april samen met Nictiz een conferentie over een veilige uitwisseling van patiëntgegevens tussen de huisartsenpost en huisartsen. De conferentie is opgezet voor directeuren, locatiemanagers en ICT-commissies van huisartsenposten.

Het programma bestaat uit onderdelen die relevant zijn voor huisartsenposten zoals het 'Goed Beheerd Zorgsysteem', de NEN7510 normen, het gebruik van UZI-passen en ADEPD registratie. Verschillende huisartsenposten delen hun ervaringen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan verantwoordelijkheidsvraagstukken door een jurist van het KNMG. Tijdens de bijeenkomst licht Nictiz haar werkwijzen op het gebied van ondersteuning en schouwingen toe. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.