Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Vidyo lanceert videoconferencing voor de zorg

Vidyo introduceert VidyoHealth, een videoconferencingsysteem voor de gezondheidszorg. VidyoHealth werkt via internet en andere IP-netwerken.

VidyoHealth maakt samenwerking mogelijk tussen artsen onderling en tussen artsen en patiënten. Omdat het systeem niet afhankelijk is van een speciale telehealth-netwerkinfrastructuur kan het op iedere locatie met een netwerkverbinding worden gebruikt. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Berry's van woudenberg

    Al vele Vidyo oplossingen zijn in de zorg toegepast. In vele landen maakt men al gebruik van deze kostenbesparende oplossing. In houten wordt er een vidyohealth event gehouden op 29 juni 2011 bij bouwmangroep Vidyo reseller Nederland.

Of registreer u om te kunnen reageren.