Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Britse huisartsen vinden gegevens goed voor uitwisseling

Vier van de vijf Britse huisartsen vindt de kwaliteit van hun gegevens goed genoeg om uit te wisselen. 7 procent vindt de informatie niet geschikt en 11 procent is er niet zeker van. Dat blijkt uit Brits onderzoek.
Britse huisartsen vinden gegevens goed voor uitwisseling

Maar weinig huisartsen gebruiken IT-oplossingen om medische dossiers bij huisbezoeken te bekijken. 78 procent print een dossier uit, 7 procent neemt geen dossier mee en 6 procent bekijkt een mobiel opgeslagen dossier of kan via internet bij de medische gegevens. (ICTzorg – Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten?

Lees ook:

Online afspraken besparen Groot-Brittanië miljoenen
Britse patiënten kijken medisch dossier niet online in
Britten spreken zich uit voor persoonlijk zorgdossier NHS

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.