Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Inzet van mobile health om kindersterfte te bestrijden

mHealth Alliance, een consortium van toonaangevende internationale gezondheidsorganisaties, heeft opgeroepen tot financiële en organisatorische ondersteuning voor draadloze technologie om de gezondheid van moeders en pasgeboren te verbeteren en kindersterfte te bestrijden.
Inzet van mobile health om kindersterfte te bestrijden

Het consortium heeft opgeroepen tot maatregelen op vier belangrijke gebieden: onderzoek hoe technologie kan worden ingezet om bekende interventies te ondersteunen, het ontwerpen en bouwen van modellen van ICT-systemen, en het creëren van nieuwe meetmethoden voor de evaluatie van programma's. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

IT-managers moeten nadenken over mobiele strategie
Erasmus MC heeft veilig mobieltje

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.